In herinnering

banner1kopie.gif

De website is ook opgezet ter nagedachtenis van personen, die op de begraafplaats zijn begraven. Ter herinnering kunt op deze pagina kleine verhalen plaatsen. Bijvoorbeeld over gebeurtenissen die u met iemand, die hier begraven ligt, in het verleden hebt meegemaakt.

5 gedachten over “In herinnering

 1. Vandaag toevallig langs geweest bij het graf van mijn opa Klaas van Kleef. Wist het zo te vinden. Alles ziet er zo keurig uit. Mijn dank aan de vrijwilligers.

 2. Mijn vader en moeder opa en oma ooms en tantes liggen hier begraven, pas nog geweest, geweldig dat de begraafplaats er nu weer zo goed bijgehouden uit ziet. Mijn dank is zeer groot, aan de mensen die hier voor zorgen.

 3. Onze eerstgeborene ligt hier begraven .
  Erik van der Willik.
  Al 51 jaar ..
  Hij was één jaar.
  Nu gaan we samen naar zijn grafje
  Er is iets dat ons houvast geeft
  Veilig in Jezus armen
  Wij geloven dat hij daar verder leeft.

 4. Evert Guldemont

  Op de hoek van het noordoostelijke kwadrant vinden we het imposante graf van Evert Guldemond (1865-1943)[M 1]. Bij leven wethouder, voorzitter van de Vereniging voor het Christelijk Onderwijs en naamgever van het Guldemondplantsoen. Op een zogenaamde schoffelsessie van de werkgroep in september 2012 wist een van onze oudste vrijwilligers, Gerrit Bos, zich nog te herinneren dat hij bij de begrafenis van Guldemond met zijn schoolklas aan de groeve liederen had staan zingen. Hij was toen twaalf jaar oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.