Donaties

Donaties
De Stichting Oude begraafplaats Reijerskoop heeft in 2013 een éénmalige subsidie van de gemeente Boskoop ontvangen voor de restauratie van de begraafplaats. In 2014 zijn ook van andere instanties en personen donaties ontvangen.

Stichting Oude begraafplaats Reijerskoop heeft een culturele ANBI-status.
Door de verkregen ANBI-status kunnen bedrijven en particulieren giften en erfstellingen geheel vrijgesteld van schenk- en erfbelasting doen aan de stichting. Wij hoeven daar dan geen belasting over te betalen. Maar niet alleen de stichting profiteert van uw schenking. Ook u als schenker geniet een aantal fiscale voordelen.

In de Geefwet is een extra giftenaftrek voor culturele instellingen opgenomen. Een belastingplichtige in de inkomstenbelasting mag namelijk 1,25 keer het bedrag van de gedane gift in aanmerking laten komen voor de giftenaftrek.

Sponsering
Naast giften kunnen bedrijven de stichting ook sponsoren. Als bedrijf mogen de sponsoringkosten afgetrokken worden van de belasting. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om een gift te doen of wilt u meer weten over sponsoring, vul hieronder dan uw gegevens in en stuur een reactie.

2 gedachten over “Donaties

    • Beste Bas en Hetty,
      Een donatie is altijd welkom. We kunnen er nuttige verbeteringen mee doen op de begraafplaats.
      Donaties zijn welkom op bankrekeningnummer NL 67 RABO 0130 7302 11 t.n.v. stichting Oude Begraafplaats Reijerskoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.