In memoriam Jan den Hengst

Op 16 juli 2022 is Jan den Hengst, oprichter en erevoorzitter van de stichting Oude Begraafplaats Reijerskoop, overleden op 88-jarige leeftijd. Jan den Hengst heeft onze stichting lange tijd op een unieke wijze als voorzitter geleid. Elke vrijdagmiddag was hij samen met Anna en de andere vrijwilligers actief in het onderhouden van de begraafplaats. Zijn verhalen en toespraken tijdens onze koffiepauzes maakten altijd een grote indruk.

Het bestuur van de stichting Oude Begraafplaats Reijerskoop en alle andere vrijwilligers van de begraafplaats wensen Anna en familie veel sterkte toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.